Igmar Felicia maakt de overstap van Qmusic naar Radio 538. Hij gaat elke zaterdag en zondag een eigen programma presenteren en zal daarnaast aan de slag gaan voor TV538 en de YouTube-video’s van het radiostation. De precieze uitzendtijden van zijn show zijn nog niet bekend, maar er is al wel bekend gemaakt dat hij in mei begint. Vanavond maakt hij al zijn laatste programma op Qmusic.

In 2013 begon Felicia zijn carriëre bij SLAM! waar hij een dagelijks avondprogramma presenteerde. In 2017 stapte hij over naar Qmusic, waar hij in eerste instantie de ochtendshow ging presenteren, samen met Mattie Valk. Na nog geen jaar stopte hij daarmee en schoof hij door naar de avond. Nu verlaat hij Qmusic dus om aan de slag te gaan bij Radio 538.

“Ik sta te springen om aan de slag te gaan bij 538. Al vanaf de eerste klas heb ik een 538 schoolagenda. Vanaf dat moment is de liefde er en is die nooit meer weggeweest”, aldus Igmar. “Ik ben super blij met de kansen die ik krijg om een echte Igmar-show te gaan maken en ga mij daarnaast focussen op online formats waar 538 grote stappen in zet. Ik zit vol met ideeën en kan niet wachten te beginnen.”

Foto: Qmusic