Home Landelijke radio Qmusic Igmar Felicia samen met Mattie Valk in de ochtend op Qmusic

Igmar Felicia samen met Mattie Valk in de ochtend op Qmusic

Ochtendshow Qmusic Igmar Felicia

Igmar Felicia maakt vanaf maandag onderdeel uit van het presentatieteam van de ochtendshow van Qmusic. De dj, die afkomstig is van SLAM!, zal elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen zijn, naast Mattie Valk en nieuwslezeres Fien Vermeulen. Daarmee is hij de opvolger van Wietze de Jager, die dit voorjaar stopte bij Qmusic.

In september kondigde Qmusic in eerste instantie aan dat naast Mattie Valk, wisselende hosts de ochtendshow ‘Live!’ zouden presenteren. De Vlaamse presentatrice Evi Hansen schoof toen een maand lang aan, maar kreeg geen opvolger in oktober. Ook Kai Merckx was sinds september te horen in de ochtendshow, maar die stopt daar dus mee nu Felicia komt.

Een kleine drie weken geleden werd bekend dat Igmar Felicia de overstap maakt van SLAM! naar Qmusic. Het gerucht ging toen al dat hij een plek zou krijgen in de ochtendshow, maar dat werd niet bevestigd. Nu gebeurt dat dus alsnog.

Felicia wordt volgende week op een bijzondere manier geïntroduceerd in de ochtendshow. “Het is ‘Igmar’s Black-out week’. Igmar zal de hele week geblinddoekt, met koptelefoon op en watjes in zijn neus gedropt worden in een heftige situatie. Als zijn blinddoek af gaat moet hij zich meteen zien te redden in gekke, enge of moeilijke omstandigheden”, aldus Qmusic.

Foto: Qmusic