Home Landelijke radio Qmusic Igmar Felicia van SLAM! naar Qmusic

Igmar Felicia van SLAM! naar Qmusic

Igmar Felicia stapt over van SLAM! naar Qmusic. De dj keerde deze maand niet terug van een maand vakantie en nu blijkt dat de overstap naar Qmusic daar de reden van is. Wat hij precies gaat doen bij het radiostation is onduidelijk, maar er gaan geruchten dat hij het team van de ochtendshow gaat versterken.

“Ik stap over naar Qmusic om daar in de toekomst iets ontzettend moois te mogen gaan maken. Een jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door deze zender om daar radio te komen maken, destijds wilde ik dat niet doen omdat ik het idee had dat ik nog niet klaar was bij SLAM!”, laat Felicia weten op Instagram.

Lieve mensen, Na de afgelopen maand bestookt te zijn met vragen, mag ik er eindelijk iets over zeggen. IK GA IETS NIEUWS DOEN! En ja, dat betekent dat ik inderdaad wegga bij SLAM!. Ik stap over naar Qmusic om daar in de toekomst iets ontzettend moois te mogen gaan maken. Een jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door deze zender om daar radio te komen maken, destijds wilde ik dat niet doen omdat ik het idee had dat ik nog niet klaar was bij SLAM!. Want wat ben ik dankbaar voor de ongelooflijk mooie tijd die ik bij SLAM! heb gehad zeg. In 2013 mocht ik voor het eerst te horen zijn op de landelijke radio en na een halfjaar kreeg ik het vertrouwen om een eigen programma te mogen maken met Joep & Rens. Wat hebben we daar een hoop mooie dingen mogen doen. Een eigen kerstplaat met Kraantje Pappie, filmen op de set van een pornofilm, carnavalsuitzendingen, met W&W mee op tour door Europa en vooral elke dag radio maken voor jou als luisteraar. Ik wil je dan ook bedanken voor al die mooie uren radio die we met elkaar gemaakt hebben. Maar soms is het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen en een hele nieuwe weg. Binnenkort ga ik aan de slag bij Qmusic en uiteraard hoor je daar snel meer over. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe stap en kan niet wachten om weer ouderwets te mogen knallen. Liefde, Igmar ❤️

A post shared by Bij Igmar (@bijigmar) on

Sinds augustus neemt Tom van der Weerd het avondprogramma op Slam! over. Hij is van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 uur te horen. Felicia is de tweede dj die in korte tijd vertrekt bij SLAM!, want vorige week werd al bekend dat Martijn La Grouw de zender verlaat.

Igmar Felicia begon in 2013 bij SLAM!. In eerste instantie als invaller en vervolgens kwam hij via een weekendprogramma in de avond terecht. De afgelopen jaren presenteerde hij op werkdag ‘Bij Igmar’. In 2014 won hij de Marconi Award voor aanstormend talent.

Foto: Kim Hanskamp

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.