Home Landelijke radio Qmusic Mattie Valk: Chemie met Igmar en Fien ontbrak

Mattie Valk: Chemie met Igmar en Fien ontbrak

Mattie Valk Qmusic

Mattie Valk vond dat de chemie tussen hem en collega-dj’s Igmar Felicia en Fien Vermeulen ontbrak. Die vonk is er met zijn nieuwe ochtendcollega Marieke Elsinga wél, vertelt Mattie in het AD. “Igmar wilde heel graag weer een eigen programma en dat krijgt hij in de avond, en Fien gaat bij Domien Verschuuren in de middag het nieuws verzorgen. In alle eerlijkheid denk ik dat die echte vonk bij ons drieën ontbrak”, aldus Mattie.

Marieke Elsinga presenteert vanaf september samen met Mattie Valk het nieuwe ochtendprogramma op Qmusic. Ruim een jaar na de veelbesproken breuk met Wietze de Jager zeggen Mattie en Marieke veel vertrouwen te hebben in de nieuwe ochtendshow. “De chemie met Marieke heb ik sowieso al. Wij hoeven niet te proberen die sparkle op de radio te vinden”, aldus Mattie.

Beide Q-dj’s zijn nog vrijgezel. Marieke: “Als een man en een vrouw het goed met elkaar kunnen vinden, willen mensen dat inderdaad graag zien. Terwijl uh, ja… hoe groot is die kans? Mogen we niet gewoon lol hebben en dezelfde passie voor radiomaken delen? De vraag komt ook weleens voorbij op ons Instagram-account. Ik vind het ook wel een compliment, want dat betekent dat ze die chemie zien.”

Foto: Qmusic