Home Landelijke radio Radio Veronica Florent Luyckx ad-interim Radiodirecteur Radio Veronica

Florent Luyckx ad-interim Radiodirecteur Radio Veronica

Florent Luyckx is benoemd als ad-interim Radio Director van Radio Veronica voor een periode van vier maanden. Luyckx volgt vanaf maandag 10 september Uunco Cerfontaine op, die zal zich volledig gaan focussen op het programma management van Sky Radio. Met deze verandering heeft iedere radiozender van Talpa Radio nu een eigen Radio Director.

Marc Adriani, Radio Directeur Talpa Radio over de benoeming van Florent Luyckx: “We zijn ontzettend blij dat Florent kan inspringen bij Veronica. Gezien zijn ervaring, die hij onder andere heeft opgedaan bij 3FM, hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een bijdrage kan leveren aan de groei van Veronica. Uunco heeft Radio Veronica door een roerige tijd geloodst. Hij wist dat te combineren met zijn werk voor Sky Radio, maar vanaf maandag is hij weer helemaal Mister Sky.”

Florent Luyckx begon zijn carrière eind jaren 80 bij platenfirma Zomba Records. Daarna werkte hij bij 3FM, reclamebureau Y&R Not Just Film, Radio 538 en Q-Music in België. Sinds 2016 heeft Luyckx zijn eigen bedrijf Flolicious dat is gespecialiseerd in talent management en media & marketing consultancy. De tijdelijke klus voor Radio Veronica zal Luyckx combineren met de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf.

Foto: William Rutten