Bas Menting en Mart Meijer vervangen de komende tijd Daniël Lippens op Radio 538. De dj werd afgelopen weekend geschorst, vanwege zijn rijgedrag. Mart presenteert maandag en dinsdagavond, Bas is op woensdag en donderdagavond te horen tussen 22:00 en 01:00 uur. De uren van Bas’ eigen show, tussen 4:00 en 6:00 uur, worden weer waargenomen door Desmond Baidjoe.

Daarmee tellen de avonduren van Radio 538 veel invallers. Niek van der Bruggen valt tussen 19:00 en 22:00 uur in voor Barend van Deelen, die op zijn beurt de middagshow presenteert vanwege Coen Swijnenberg die ziek thuis zit. Niek presenteert de avondshow op maandag en dinsdag, Bas op woensdag en donderdag.

Op non-actief

Daniël Lippens werd gisteren geschorst door Radio 538. Aanleiding is een verkeersincident van afgelopen vrijdag, waarbij hij een fietser aanreed en waarbij hij een andere wandelaar en fietser net kon ontwijken. Hij streamde zijn rijgedrag live op internet.

538 neemt de zaak hoog op en heeft Daniël dus op non-actief gezet. De dj en zender hebben vandaag een gesprek gehad. Als maatregel moet Daniël onder meer een podcastserie over verkeersveiligheid maken.

Foto: Marit Goossens