Coen Swijnenberg heeft voor het eerst zelf gereageerd op zijn afwezigheid op de radio. De dj is al ruim 2,5 week niet meer te horen op Radio 538. “Het gaat met mij momenteel niet zo lekker. De batterij is leeg en m’n lijf heeft flink aan de noodrem getrokken”, schrijft hij op Instagram.

Hij vervolgt: “Al wil ik nog zo graag, het gaat simpelweg even niet. Ik moet dat serieus nemen en me erbij neerleggen dat het herstel tijd nodig heeft. Hoe moeilijk het ook is om nu niet radio te kunnen maken.”

Jubileumfeest

Coen heeft afgezegd voor het jubileumfeest van komend weekend; hij en zijn collega Sander Lantinga zouden een groot feest houden in Het Klokgebouw in Eindhoven om te vieren dat ze 15 jaar een radioduo zijn. Het feest gaat wel gewoon door. “Helaas lukt het me niet om het feestje mee te vieren, maar neem van mij aan dat het ook zonder mijn aanwezigheid een onvergetelijke avond wordt.”

Wanneer Coen weer te horen is op de radio, is nog niet bekend. “Ik kijk er naar uit om jullie weer lastig te vallen op Radio 538 naast vriendje Sander.”

Sander Lantinga meldde eerder nog dat zijn collega ‘geen burn-out heeft’.

Foto: William Rutten

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.