Wilfred Genee heeft afscheid genomen van Radio Veronica. Vanochtend maakte hij voor het laatst de ochtendshow met sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen. In januari gaat hij een dagelijkse talkshow maken op tv en dat is niet te combineren met zijn radiowerk.

“Het heeft gewerkt volgens mij”, zo zei hij in zijn laatste uitzending tegen Rick en Niels. “Toen ik werd gevraagd moest ik eerst een beetje lachen. Ik zag mezelf niet echt op de radio. En in het begin lagen wij elkaar ook niet zo. Maar het heeft uiteindelijk uitgepakt zoals ik had gehoopt.”

Veilig

“We hebben het zo spontaan mogelijk gedaan en ik kon me veilig voelen hier. Het waren drie prachtige jaren. Ik denk dat we elkaar nog wel tegenkomen. Tot ziens!” Genee eindigde met zijn “lijflied” van André Hazes, Ik leef mijn eigen leven.

Wilfred Genee was sinds 2019 te horen op Radio Veronica. Aanvankelijk in de middag en nadat Giel Beelen vertrok, ging hij naar de ochtend. Genee is ook op vrijdagen te horen bij BNR Nieuwsradio met ‘The Friday Move’. Daar gaat hij mee door.

Foto: Radio Veronica | William Rutten