Wietze de Jager heeft vanochtend op Radio 538 gereageerd op het plotselinge stoppen van de ochtendshow van Frank Dane. “Het is een beetje een gekke situatie op dit moment”, begon Wietze. “We zijn nu radio aan het maken en dit is ook onze nieuwe plek. Dat vinden wij natuurlijk waanzinnig, dat wij dat vertrouwen krijgen, maar tegelijkertijd hebben we ook alle respect voor team-Dane daarin. Dat is minder nieuws voor hun.”

538 maakte gisteren bekend dat Frank Dane uit de ochtend verdwijnt. De show zou eind januari voor het laatst te horen zijn, maar op eigen verzoek heeft Frank tijdens ‘Missie 538’ al zijn laatste uitzending gemaakt.

“Ik kan niet zoveel invullen wat Frank en zijn team erover te zeggen hebben, dat moeten ze uiteindelijk ook zelf doen”, zei Wietze erover. “Het is bijzonder, wij begrijpen de berichten ook. Het is geen leuke situatie waar team-Dane nu inzit.”

Per januari

Wietze, die momenteel nog officieel als invaller te horen is van Frank Dane, neemt per januari het stokje definitief van hem over. “Ik kan het alleen maar bij mezelf houden en ik vind het fantastisch om dit avontuur met jou, aan de andere kant van de radio, aan te gaan. We gaan er iets moois van maken”, aldus de jock.

Wietze over het plotselinge stoppen van de ochtendshow:

Foto: Radio 538