Het programma ‘Club Ondersteboven’, dat Tom van der Weerd en Bram Krikke presenteren op SLAM!, blijft bestaan na het vertrek van de dj’s naar Qmusic. Wie het gaan presenteren, en of de opzet hetzelfde blijft, is nog niet bekend. Voorlopig neemt Anoûl Hendriks het programma over.

Een gezamenlijk laatste uitzending op SLAM! zullen Tom en Bram niet meer maken. Anoûl verving het programma al vanwege de vakantie van beide dj’s en blijft voorlopig dus zitten op die plek. Tom van de Weerd zal nog wel twee weken een soloprogramma presenteren op SLAM. Vanaf 17 augustus is hij te horen als invaller op maandag tot en met donderdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Bram Krikke is er niet meer te horen.

Gisteren werd bekend dat het Tom en Bram overstappen naar Qmusic. Ze presenteerden sinds 2017 op maandag- tot en met donderdagavond ‘Club Ondersteboven’ op SLAM. Met de show waren ze de afgelopen twee jaar genomineerd voor de Gouden Radioring. Op Qmusic krijgen ze een programma in het weekend, maar verdere details zijn nog niet bekend.