Qmusic heeft de overstap van Bram Krikke en Tom van der Weerd naar het radiostation bevestigd. De afgelopen weken gingen er al geruchten dat het duo SLAM! zou inruilen voor Qmusic, maar tot op heden wilde het radiostation dat niet bevestigen. Vanochtend werd het nieuws officieel bekend gemaakt via social media.

Bram en Tom gaan een programma maken in het weekend, maar op welk tijdslot is nog onduidelijk. Ook is de exacte startdatum nog niet bekend, maar de twee beginnen in september.

https://www.instagram.com/p/CDs5W5TgtJK/

Talenten

“Met Bram en Tom halen we een topduo in huis. Tom is een radio-dj in hart en nieren en met Bram halen we een van de grootste talenten van zijn generatie naar Q”, zegt programmadirecteur Dave Minneboo. “Naast dat het duo tot twee keer toe was genomineerd voor de Gouden RadioRing heeft Bram met zijn originele content een grote fanbase aan zich weten te binden. En met zijn optredens bij RadioRing-gala laat hij de traditionele radiowereld op zijn grondvesten schudden.”

Tom van der Weerd en Bram Krikke presenteren sinds 2017 ‘Club Ondersteboven’ in de avond op SLAM!. Tom is als sinds hij klein was bezig met radio, terwijl Bram in eerste instantie vooral bezig was met het maken van video’s. Hij won in 2019 als 2020 de Zilveren Radioster voor beste radiopresentator, daarnaast was ‘Club Ondersteboven’ in diezelfde twee jaar genomineerdvoor de Gouden Radioring.