De vrijdagavondprogrammering van Radio Veronica is vanaf deze week aangepast. Martijn Muijs is voortaan tussen 18:00 en 21:00 uur te horen, terwijl hij voorheen tussen 21:00 en 0:00 uur ‘Martijn Muijs en andere mensen’ presenteerde. Thijs Meeuwsen schuift juist door naar de late avond.

Thijs was pas sinds kort te horen op vrijdagavond. Frank van der Lende maakte er een programma, maar die nam vorige maand van de ene op de andere dag de ochtendshow over. Thijs vulde het gat op vrijdag sindsdien in. De plek van Frank in het weekend wordt sinds vorige week ingevuld door Rick van Velthuysen.

De afgelopen weken is Radio Veronica continu aan het sleutelen aan de programmering. Het is nog niet duidelijk wie de vrijdagmiddag voor zijn rekening neemt na het verdwijnen van Bas van Teylingen uit de programmering. Vorige week was Herman Hofman te horen tussen 16:00 en 18:00 uur, deze week Jordi Mulderij. Mogelijk komt er een definitieve invulling na het vertrek van Sander Lantinga. Die is volgende week voor het laatst te horen met de middagshow op de andere vier werkdagen.

Foto: Radio Veronica | Ben Houdijk