Gert-Jan Hox, Directeur Content van BNNVARA, vertrekt bij de omroep. Hij heeft ‘in goed overleg’ met de Raad van Toezicht besloten om te stoppen. Gert-Jan werkte sinds 2018 bij BNNVARA. “Voor mij is het moment gekomen om een nieuwe weg in te slaan en dat doe ik met pijn in het hart, maar in de wetenschap dat BNNVARA er aan de vooravond van een nieuwe erkenningsperiode prachtig voorstaat”, zegt hij in een persverklaring.

BNNVARA kende de afgelopen jaren veel wisselingen in de managementlaag. Zo vertrok Karin van Gilst al na een jaar als nieuwe directeur van de omroep. Ze kreeg een ontslagvergoeding van 75.000 euro mee. In drie jaar tijd telde BNNVARA drie nieuwe directeuren. Sinds ruim een jaar staat Lonneke van der Zee aan het roer bij de omroep.

BNNVARA gaat nu op zoek naar een nieuwe Directeur Content. Wanda van Kerkvoorden, voorzitter Raad van Toezicht: “Gert-Jan heeft zich tijdens zijn bestuursperiode op zeer bevlogen en geheel eigen wijze ingezet voor de missie van BNNVARA. BNNVARA is nog scherper aan de wind gaan varen met als mooi resultaat een ijzersterk programmapakket, waaronder veel nieuwe succesvolle titels. Wij zijn hem hiervoor veel dank verschuldigd.”

Foto: BNNVARA | Barbara Kieboom

Vorig artikelWouter Walgemoed nieuwe co-host ‘NOS Radio 1 Journaal’
Volgend artikelJoep Roelofsen stopt als dj bij Qmusic