Suzanne Kunzeler is benoemd tot Directeur Content van BNNVARA. Kunzeler, nu nog netmanager bij NPO 3 en genrecoördinator Drama bij de NPO, vormt per 1 mei samen met Algemeen Directeur Lonneke van der Zee het bestuur van BNNVARA. Kunzeler volgt Gert-Jan Kox op, die eind vorig jaar aankondigde te vertrekken bij de omroep.

Kunzeler werkte eerder onder andere bij de NCRV, als eindredacteur Drama en Jeugd en manager Infotainment en Cultuur. Sinds 2008 is ze werkzaam bij de NPO, eerst als manager Kinderprogrammering en daarna als Netmanager NPO 3 en NPO Zapp/Zappelin, en als genrecoördinator Drama.

Eer

“Onderscheidend en spraakmakend: de content van BNNVARA is zo sterk”, zegt Kunzeler in een persbericht. “Ik verheug me erop om dat verder uit te bouwen op alle mogelijke platforms. Ik voel me thuis bij de maatschappelijke thema’s van BNNVARA, zoals duurzaamheid, kansengelijkheid en het opkomen voor jongeren. Een eer om daar verder invulling aan te geven.”

De functie van Directeur Content wordt tot het aantreden van Kunzeler tijdelijk ingevuld door Robert Kievit, producent Fictie bij BNNVARA.

Foto: Michel Schnater

Vorig artikelZenderstemmen te gast op Radio 5
Volgend artikelDennis Hoebee valt in op NH Radio