Na Martijn Kolkman kondigt vandaag ook Hila Noorzai haar vertrek aan bij Qmusic. Ze kiest ervoor om zich op haar tv-carrière te richten. “Soms zou ik willen dat er wat meer uren in een dag zaten. Helaas valt voor mij De Nieuwstrend presenteren voor EenVandaag niet te combineren met mijn eigen programma bij Qmusic”, schrijft ze op Instagram.

En dus heeft Hila besloten om te stoppen bij Qmusic. “Na ruim vijf jaar radio maken kies ik ervoor om in volle focus mijn tv-carrière uit te breiden. Wat niet uitsluit dat je me ooit weer bij de radio zult horen.” Ze blijft wel de Ochtendshow To Go van het AD presenteren. “Ik ga mijn lieve Q-collega’s, de fijne muziek en vooral jou als Qluisteraar missen. Maar het is tijd voor nieuwe dingen”, zegt ze.

Diverse programma’s

Hila is sinds 2016 te horen op Qmusic. Ze maakte de afgelopen jaren verschillende programma’s, waaronder een duoshow met Joost Swinkels en later met Jordi Warners. Sinds maart is ze solo te horen in de weekenduren tussen 10:00 en 12:00 uur.

Na het vertrek van Erik van Roekel begin juli en Martijn Kolkman die vandaag zijn vertrek aankondigde, is Hila de derde jock in korte tijd die Qmusic verlaat. Bij de zender staan de komende tijd flink van veranderingen op stapel. Vandaag kondigde het station de komst van Armin van Buuren aan en eerder werd al bekend dat Tom van der Weerd en Bram Krikke de overstap maken van SLAM! naar Qmusic.

Foto: Qmusic