Armin van Buuren stapt over van Radio 538 naar Qmusic, waar hij het nieuwe wekelijkse programma ‘World Wide Club 20’ gaat presenteren. Daarnaast verhuist Armin ook zijn show ‘A State Of Trance’ mee naar Qmusic.

Het nieuwe programma ‘World Wide Club 20’ is vanaf 5 september elke zaterdag tussen 22:00 en 0:00 uur te horen op Qmusic. Het programma is een nieuwe hitlijst met de twintig grootste wereldwijde clubhits, samengesteld in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. Armins andere programma, ‘A State Of Trance’, is straks op zaterdag van 1:00 tot 3:00 uur te beluisteren.

Qmusic haalde eerder al de Top 40 binnen, die jarenlang op Radio 538 te horen was. Met de overstap van Armin van Buuren, deelt Qmusic opnieuw een klap uit aan haar directe concurrent. ‘A State Of Trance’ is nu namelijk nog te horen op Radio 538. Het programma wordt sinds 2011 uitgezonden op 538. In de jaren daarvoor werd de show van de wereldberoemde dj op SLAM!FM uitgezonden.

‘Een droom geweest’

Armin van Buuren over zijn overstap: “Het is altijd een droom geweest om een radioprogramma te kunnen maken waardoor ik het publiek kennis kan laten maken met de beste clubhits van het moment. Daarnaast weet ik dat Qmusic een goed honk zal zijn voor ‘A State Of Trance’. Ik heb heel veel zin om bij Qmusic aan de slag te gaan.”

Programmadirecteur Dave Minneboo laat in de persverklaring weten: “‘A State Of Trance’ wordt wereldwijd beluisterd en Armin gaat bij ons wekelijks een mooie nieuwe hitlijst voor de Nederlandse luisteraars maken: ‘World Wide Club 20’. We zijn heel trots dat Armin ons dj-team komt versterken.”

Vanaf 5 september:
Zaterdag 22:00 – 00:00 uur: ‘World Wide Club 20’
Zaterdag- op zondagnacht 01:00 – 03:00 uur: ‘A State Of Trance’

Foto: Qmusic