Home Landelijke radio SLAM! Michiel Jurrjens voortaan elke middag op SLAM!

Michiel Jurrjens voortaan elke middag op SLAM!

Michiel Jurrjens

Michiel Jurrjens is voortaan maandag tot en met donderdagmiddag van 12:00 tot 16:00 uur te horen op SLAM!. Hij is zojuist begonnen aan zijn eerste uitzending.

De dj neemt de plek over van Robin Leféber, die begin deze maand plots van de zender was verdwenen. De afgelopen weken viel Tom van der Weerd in, maar dat was tijdelijk. Michiel Jurrjens is de definitieve opvolger van Leféber.

De wijziging is onderdeel van de verkoop van SLAM! naar Radiocorp, die officieel rond is. Inmiddels zendt SLAM! ook uit vanuit het pand in Naarden, waarin ook 100% NL zit. Of er nog andere wijzigingen in de programmering aan zitten te komen is onduidelijk. Zo is bijvoorbeeld niet bekend of Juize nog terugkomt op de zondagavond na het vertrek van DJ Jeff.

Michiel Jurrjens begon zijn landelijke radiocarriere bij Qmusic. Vorig jaar zomer stopte hij bij die zender, om twee maanden later aan de slag te gaan bij SLAM! Hij presenteerde één keer per week een programma op zondagmiddag en viel regelmatig in voor diverse dj’s. Nu maakt hij dus de stap naar de dagprogrammering.

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.