Home Landelijke radio 100% NL Lex Gaarthuis naar de ochtend van Radio 10, Tim Klijn naar Radio...

Lex Gaarthuis naar de ochtend van Radio 10, Tim Klijn naar Radio Veronica

Lex Gaarthuis verhuist naar Radio 10. Daar gaat hij vanaf 2 januari zijn ochtendprogramma ‘Goeiemorgen Lex’ maken tussen 06:00 en 10:00 uur. Afgelopen vrijdag kondigde hij aan dat hij 4 november zijn laatste ochtendprogramma op 100%NL maakt. Daarna maakt hij de overstap naar de 538Groep, waar Radio 10 sinds kort onder valt. Daar vervangt hij Tim Klijn. Die maakt in januari de overstap naar Radio Veronica.

“Radio 10 was het eerste radiostation dat ik als klein jochie bewust hoorde en het station dat ik ook de afgelopen jaren al veel aan had staan. Het is een enorme eer om bij deze mooie club de ochtendshow te mogen gaan doen”, zo zegt Gaarthuis. “In ‘Goeiemorgen Lex’ wil ik samen met mijn vaste producer Lex Landeweerd doen wat ik de afgelopen jaren al deed: elke dag een programma maken waarover nagepraat wordt. In combinatie met de grootste hits aller tijden is dat de leukste start van je werkdag!”

Radio-directeur Dave Minneboovan de 538Groep vindt Gaarthuis een groot radiotalent. “Zijn programma en manier van radio maken passen perfect bij Radio 10. Uiteraard bedanken we Tim Klijn die de afgelopen twee jaar met zijn team zijn bijdrage heeft geleverd aan de groei van Radio 10. We wensen hem veel succes met zijn nieuwe programma bij Radio Veronica”

Wat Tim Klijn precies bij Radio Veronica gaat doen is nog niet bekend. Daarover komt Radio Veronica later met informatie.