Home Landelijke radio Martijn La Grouw en Michiel Jurrjens naar Slam!

Martijn La Grouw en Michiel Jurrjens naar Slam!

Martijn La Grouw en Michiel Jurrjens stappen volgende maand over naar Slam. De overstap van La Grouw vanaf 100% NL kwam eerder al naar buiten, maar nu is ook bekend vanaf wanneer. Hij neemt vanaf 19 oktober de middagshow over van Robin Leféber, die op zijn beurt voortaan van 12:00 tot 16:00 uur te horen is. Leféber neemt het oude tijdslot van Dimitris Kops over, die aan de slag gaat bij Radio 538.

Martijn La Grouw zal ook in het weekend te horen zijn. Hij gaat op zaterdag 18:00 tot 20:00 uur een programma maken met sidekick Sanne van der Meijden. Hij vervangt Lange Frans, die stopt bij Slam! omdat hij het radiomaken niet langer kan combineren met zijn andere werkzaamheden.

Michiel Jurrjens, die tot voor kort op Q-music te horen was, krijgt een plek op zondag bij Slam! als onderdeel van een compleet nieuwe zondagprogrammering. Onder de naam Slam! Sunday Chill gaat het radiostation vanaf komend weekend rustige muziek uitzenden binnen het format van Slam. Jurrjens zal te horen zijn tussen 10:00 en 14:00 uur.

"Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging bij het pas vernieuwde Slam!. Ik ga mijn uiterste best doen om de luisteraars zo relaxed mogelijk hun zondag door te laten komen. Tijdens de nieuwe Slam! Sunday Chill doen we dat met veel muziek en niets anders dan een relaxed gevoel", laat Jurrjens weten.