Michiel Jurrjens is de komende weken niet te horen op SLAM!. De middagjock kreeg begin deze week griepklachten en zegt het zekere voor het onzekere te willen nemen. Zijn middagshow, tussen 16:00 en 19:00 uur, wordt vervangen door Anoûl Hendriks.

“Maak je geen zorgen”, laat Michiel via Instagram weten. “Zoals zovelen was ik aan het begin van de week een paar dagen ziek. Geen hoge koorts, niet aan het hoesten of niezen, maar je bent deze dagen liever te voorzichtig dan te laks.”

Maatregelen rondom coronavirus

De SLAM-dj zegt wel mee te werken aan zijn programma, maar dan achter de schermen en vanuit huis. “Het voelt nu vooral vreemd om niet ziek te zijn en toch niet aan het werk te zijn. Júist nu jeuken mijn handen om op de radio de muziek het werk te laten doen met daartussendoor wat je moet weten over dat nare (maar toch ook heel interessante) Coronavirus.”

SLAM nam de afgelopen week diverse maatregelen rondom het coronavirus. Zo wordt dj’s gevraagd zo weinig mogelijk in de studio te zijn en zijn er extra studio’s ingericht in andere delen van het land.

>> Lees hier al het radionieuws rondom het coronavirus

Dit bericht bekijken op Instagram

Op het moment zelf wisten we het natuurlijk niet, maar dit onderonsje met @gijsgram vorig weekend was voor de komende weken even mijn laatste keer op de radio. Schrik niet en maak je geen zorgen, zoals zo velen was ook ik een paar dagen ziek aan het begin van de week. Geen hoge koorts, niet aan het hoesten of niezen maar je bent deze dagen liever te voorzichtig dat je te laks met de situatie omgaat. Het voelt nu vooral vreemd om niet ziek te zijn en toch niet aan het werk te zijn. Júist nu jeuken mijn handen om op de radio de muziek het werk te laten doen met daartussendoor wat je moet weten over dat nare (maar toch ook heel interessante) Coronavirus. Tot ik er zelf weer zit, werk ik achter de schermen vanuit huis mee. Tot heel snel! Shout-out naar @anoul en @joepmaigret die de boel op SLAM! met verve draaiende hebben gehouden ??

Een bericht gedeeld door Michiel Jurrjens (@michieljurrjens) op

Foto: Floris Heuer