Home Landelijke radio Radio 538 Laatste ‘Evers Staat Op’ wordt marathonuitzending

Laatste ‘Evers Staat Op’ wordt marathonuitzending

Edwin Evers sluit zijn laatste ochtendshow op Radio 538 af met een marathonuitzending. De dj maakt vrijdag 21 december zijn laatste show, die van 06:00 tot 18:00 uur duurt. De show is twaalf uur lang niet alleen via de radio te volgen, maar ook live op SBS6 en de andere online kanalen van 538.

In de marathonuitzending komen artiesten langs voor liveoptredens, zijn andere 538-dj’s te gasten en komen bekenden van het programma over de vloer. Ook wordt er in de uitzending uitgebreid teruggeblikt op 21 jaar ‘Evers Staat Op’. “Maar het moet geen zelfverheerlijking worden”, zegt sidekick Rick Romijn.

Het is nieuwe de eerste keer dat er een marathonuitzending van Evers Staat Op is. Toen het programma 10 jaar en 15 jaar bestond waren er ook lange uitzendingen.

Ander leven

Edwin Evers maakte in maart bekend dat hij na 21 jaar stopt met zijn populaire ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’. “Ik ben heel erg toe aan een ander leven en iets meer lucht, dat minder in het teken staat van de klok”, zei de dj toen.

De 538-dj wil vanaf januari ‘even helemaal niks doen’. “Ik wil even voelen hoe het is om helemaal geen enkele verplichting te hebben. Ik ga heus wel dingen doen, maar ik wil het even op me af laten komen en zien wat er gebeurt. Gevoelsmatig ga ik de radio denk ik wel heel snel missen”, aldus Edwin eerder.