Home Online radio KINK presenteert programmering: veel ruimte voor talent

KINK presenteert programmering: veel ruimte voor talent

KINK heeft vanmiddag haar programmering bekendgemaakt. Het online radiostation, dat door Michiel Veenstra een tweede leven wordt ingeblazen, maakt ruimte voor veel jong talent. Vrijdag 1 februari om 17:00 uur gaat het vernieuwde KINK on air.

Eerder was al bekend dat Michiel Veenstra de ochtendshow gaat doen. Hij presenteert ‘KINKSTART’ van 7:00 tot 10:00 uur. Na Michiel is twee uur lang non-stopmuziek te horen in ‘KINK DNA’. Vanaf 12:00 uur zijn achtereenvolgens Jasper Leegwater (12:00-14:00), Tessa Mol (14:00-16:00) en Jasper Leijdens (16:00 – 18:00) te horen.

De avonduren worden gevuld door een poule van radio-dj’s als Tamar Tieleman, Bas van Dalen en Femke van der Veen. In de late avonduren zijn onder meer DJ St. Paul, Henk Kanning en Caroline Westendorp te horen. Tim op ’t Broek en Leon Verdonschot gaan programma’s in het weekend maken.

Podcasts

Daarnaast zegt KINK met een ‘breed scala’ aan podcasts te komen, gericht op liefhebbers van alternatieve hiphop, dance en metal. Ook komt er een dagelijkse podcast. In ‘DAILY KINK’ worden luisteraars in een paar minuten bijgepraat op het gebied van muzieknieuws en nieuwe releases.

Michiel Veenstra, programmadirecteur van KINK: “De start van KINK is de start van een geluid in de ether dat node gemist wordt. Dat is me wel duidelijk geworden aan de hand van alle reacties van potentiële luisteraars maar ook platenlabels, poppodia en artiesten. Een fantastisch team van enthousiaste en gedreven muziekliefhebbers staat te trappelen om dat geluid eindelijk weer te laten horen.”