Igmar Felicia is vanaf aankomend weekend te horen op Radio 538. Hij gaat er op zaterdag- en zondagavond van 18:00 tot 21:00 uur het avondprogramma ‘Bij Igmar’ maken. Ingewijden meldden dat er getest is met sidekicks, al laat Radio 538 hier niets over los.

Igmar kondigde begin april aan weg te gaan bij Qmusic en de switch te maken naar Radio 538. Hij zou in mei starten, maar dit is inmiddels juni geworden. Op de dag van bekendmaking was hij tevens al voor het laatst te horen op Qmusic. “Ik heb leuke mensen leren kennen, maar het is beter dat ik ga naar daar waar ik beter pas”, zei Igmar.

De dj komt op de plek van Daniël Lippens (zaterdag) en Anoûl Hendriks (zondag) te zitten. Anoûl verlaat de zender en gaat naar SLAM. ‘Dance Department’ met Dennis Ruyer start voortaan een uur later en duurt nog maar twee uur (21:00 tot 23:00 uur).

Qmusic en SLAM

Igmar stapte in het najaar van 2017 over van SLAM! naar Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk de nieuwe ochtendshow ging presenteren. Nog geen jaar later gingen de twee weer uit elkaar, waarna Igmar een avondprogramma op Qmusic kreeg.

De dj begon zijn carrière in 2013 bij SLAM, waar hij een aantal jaar in de avonduren te horen was. Igmar volgde NU Talent, dat was het interne opleidingstraject van radiozenders 538 en SLAM.

Foto: Radio 538 | William Rutten