Gert-Jan van Ackooij heeft gisteren zijn laatste uitzending gemaakt op SLAM!. Eerder deze maand werd al bekend dat de jock de jongerenzender verlaat. Door de coronacrisis moet SLAM bezuinigingen, vertelde Gert-Jan op de radio. “En een van die maatregelen die SLAM heeft genomen, dat ben ik. Ik ben te duur op dit moment. Dus dit was voorlopig even mijn laatste show.”

De radiomaker wees de luisteraar erop dat het vanwege de coronacrisis zware tijden zijn voor veel bedrijven. “Mocht een bedrijf de eerste golf hebben overleefd, dan is dit het moment om een beetje te gaan bezuinigen. Om je bedrijf financieel sterker te maken, zodat je ook een eventuele tweede golf kan overleven. Een van die bedrijven is SLAM. Het zou natuurlijk zonde zijn als er in 2021 geen SLAM meer zou zijn.”

Gert-Jan: “Ik ben te duur voor SLAM”:

Invaller

Gert-Jan was in het weekend tussen 10:00 en 14:00 uur te horen op SLAM. Hij zegt wel betrokken te blijven bij de zender. “Dus als een van de jocks te diep in het glaasje heeft gekeken en de kater te groot is om een fatsoenlijk showtje te maken, dan hoor je mij weer. Dat kan nooit lang duren.”

Eerder was de radiomaker twee jaar lang te horen op Radio Veronica. Eerst in de vroege ochtend, daarna in de avonduren. In juli 2017 vertrok hij bij de zender, om een lange reis te gaan maken door Azië.

Foto: Radio Veronica