Gert-Jan van Ackooij vertrekt binnenkort bij SLAM!. Dat vertelt de jock, die in het weekend tussen 10:00 en 14:00 uur te horen is, in de podcast ‘Duivels Dilemma’. Het is niet duidelijk waarom hij SLAM verlaat. Gert-Jan had het vaste programma op de jongerenzender sinds een jaar. Daarvoor werkte hij als invaller voor diverse zenders.

“Ik dacht dat dat altijd wel een ochtend- of middagshow mijn droombaan zou zijn, maar ik ben daar toch wel een beetje van teruggekomen”, vertelt Gert-Jan in de podcast, waarin hij samen met twee producers van Radio Veronica ‘duivelse dilemma’s’ bespreekt.

Eerder was Gert-Jan twee jaar lang te horen op Radio Veronica. Eerst in de vroege ochtend, daarna in de avonduren. In juli 2017 vertrok hij bij de zender, om een lange reis te gaan maken door Azië.

Wie Gert-Jan opvolgt bij SLAM, is niet duidelijk. Bij de zender staan meer veranderingen op stapel: Tom van der Weerd en Bram Krikke vertrekken naar Qmusic en Martijn La Grouw presenteert vanaf eind augustus de nieuwe ochtendshow op de jongerenzender.

Foto: Radio Veronica