Jet Roos, financieel directeur (CFO) van Talpa Network, legt haar functie per 1 december neer. Dat heeft het radiobedrijf van John de Mol vandaag bekendgemaakt. Roos loosde Talpa door de reorganisatie, waarbij in de radiotak meer dan honderd banen verloren gingen. Nu de maatregelen rondom de reorganisatie en de coronacrisis genomen zijn, vindt de bestuurder het tijd voor een nieuwe stap in haar carrière.

“De afgelopen maanden hebben voor Talpa Network en mij in het teken gestaan van aanpassingen aan het nieuwe normaal in het kader van de COVID-19-crisis”, zegt Jet Roos in een persverklaring. “Met de afronding van dat proces staat er nu een robuust en financieel gezond bedrijf. Daarmee is voor mij het moment aangebroken om een verdere stap in mijn carrière te zetten.”

Meer exits

Bij het reorganiserende Talpa Network vertrokken de afgelopen tijd meerdere directeuren en bestuurders. In mei kondigde directeur Jeroen Bakker zijn vertrek aan. De afgelopen 3,5 jaar was hij een van de hoogste directeuren van de radiotak. Ook Menno Koningsberger, voormalig radiodirecteur bij Talpa, pakte zijn biezen.

Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Sky Radio en streamingsdienst JUKE vallen onder Talpa Network.

Foto: Talpa Network