Home Landelijke radio NPO 3FM Domien Verschuuren: “Ik was te veel met mezelf bezig”

Domien Verschuuren: “Ik was te veel met mezelf bezig”

DJ file Domien Verschuuren

Domien Verschuuren vindt dat hij in de periode na 3FM Serious Request 2014 in Haarlem te veel met zichzelf bezig was. Dat vertelt de dj in de Viva. “Ik vond mezelf – ja heb je die narcist weer – de grote superster die in het Glazen Huis had gezeten en als een raket ging”, vertelt Verschuuren over zijn debuut in het huis, toen nog samen met Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg.

In de maanden na Serious Request 2014, halverwege 2015, leidde dat zelfs tot een breuk met zijn vriendin Caroline. “Ik dacht dat ik mezelf beperkte door haar. Ze was bezig met afstuderen en dat vond ik te lang duren”, aldus Verschuuren over de breuk, die zo’n 3 maanden duurde. “Ik dacht: nu ga ik los hoor, nu ga ik neuken jongen, potverdomme daar gaan we. Maar ik bleek daarin een sulletje.”

Al gauw merkte Verschuuren dat hij niet zonder zijn vriendin kon. “Ik miste haar. En ik besefte hoe onredelijk ik was. Ik vond dat zij stilstond, terwijl ze keihard bezig was met afstuderen. Nu heeft ze een killerbaan als managing editor bij een vrouwenblad. Ik was te veel met mezelf bezig en had geen oog voor wat ik had.”

Positieve gevolgen

Toch liet Verschuuren eerder weten dat zijn deelname aan 3FM Serious Request 2014 ook positieve gevolgen heeft gehad. De 3FM-dj was, naar eigen zeggen, de eerste drie jaar bij 3FM een onuitstaanbaar mannetje. “Ik stelde me tegen alles en iedereen ontzettend arrogant op en hing onder mijn collega’s de toffe dude uit.” Dat veranderde na zijn debuut in het Glazen Huis. “Tien jaar daarvoor stond ik als student Journalistiek op het plein te kijken, en nu zat ik er zelf in. Het feit dat ik dat doel had behaald, gaf bevestiging”.

Foto: Michel Schnater | BNN

Vorig artikelRoosmarijn Reijmer: “Er moet vrouw in dagprogrammering 3FM”
Volgend artikelBinnen een half jaar meer vrouwen overdag op 3FM