Home Landelijke radio Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2014

Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2014

Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg zijn de bewoners van Het Glazen Huis 2014. Dat maakte zendermanager Wilbert Mutsaers zojuist bekend op 3FM.

Ook andere 3FM-dj's zijn actief tijdens de jaarlijkse goededoelenactie van de publieke popzender. Michiel Veenstra reist voor 'Surprise Request' het hele land door. Veenstra verrast mensen thuis, op hun werk of in de auto met een live-uitvoering van hun aangevraagde liedje.

Timur Perlin gaat verslag doen vanuit het Callcenter, Sander Latinga maakt samen met Rámon Verkoeijen televisiereportages, Giel Beelen geeft iedere avond een show in poppodium Patronaat in Haarlem en Paul Rabbering bezoekt diverse Glazen Huizen elders in het land.

Tijdens de elfde editie van Serious Request haalt 3FM geld op voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Het goede doel is samen met het Rode Kruis gekozen; ieder jaar kiest 3FM voor een zogeheten "stille ramp".

Voor Domien Verschuuren is het de eerste keer in het huis. Gerard Ekdom gaat voor de achtste keer het Glazen Huis in, voor Coen Swijnenberg is het de vijfde keer.

Het Glazen Huis staat van 18 tot  en met 24 december 2014 op de Grote Markt in Haarlem.


Foto: 3FM

Vorig artikelRadio 2 schaft slogan ‘Come Together’ af
Volgend artikelStembus RadioRing gaan open: programma’s zetten krant, promotiebus en social media in