HITradio 915 wordt de derde zender op Curaçao met Nederlandstalige dj’s. Vanaf november zal op de non-stop zender voor het eerst een dj te horen zijn. De 25-jarige Angelo Wensing komt over uit Nederland om een programma te maken op het Caribische eiland. Op welke tijden hij te horen zal zijn, is nog niet bekend.

Het blijft de bedoeling dat HITradio 915 een strakke hitzender is. De stem van Angelo Wensing zal voornamelijk in korte, strakke presentaties te horen zijn. Het radiostation is een zusterzender van Paradise FM.

De keuze voor Wensing voelt volgens station manager Maarten Schakel als de juiste: “We denken dat we luisteraars nóg meer een plezier te kunnen doen, als we wat inhoud toevoegen, in een strak jasje en op de juiste momenten, zodat luisteraars lekker in de flow van de muziek kunnen blijven. Denk daarbij aan prijzenacties, interviews met bekende artiesten, een sterke link met het uitgaansleven en thema’s die spelen onder jongeren.”

Angelo Wensing

Wensing zelf kan niet wachten om te beginnen: “Iedere dag radio maken, aan de slag gaan met online content en ook nog eens flirten met live evenementen. Dat is waar ik me het liefst mee bezig houd! De lekkerste hits draaien en ook serieus bezig gaan met het verder uitbouwen van een supertof en interactief radiostation, ik kijk er enorm naar uit.”

In Nederland was Wensing behalve bij Talpa’s XM ook te horen bij de streekomroep ZO!34 uit Emmen en runde hij zijn eigen evenementenbureau.