Ferry Maat gaat zijn Soulshow ook maken voor Paradise FM op Curaçao. Vanaf komende donderdag is het programma daar te horen. De dj woont nu drie jaar op Bonaire, waar zijn programma te horen is op het lokale station Mega Classics. Daarnaast is de Soulshow al een aantal jaar een internetzender.

“We zijn supertrots dat Ferry vanaf deze week op Paradise FM te horen is, met één van de meest iconische radioprogramma’s in ons Koninkrijk”, zegt Station manager Maarten Schakel van Paradise FM. De Soulshow is op Curaçao op donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur te horen. “Donderdagavond is al decennia lang de ‘Soulshow avond’. Een gegeven dat Ferry Maat ook regelmatig laat terugkomen in zijn uitzendingen.”

Spirit

Ook Maat zelf laat vanaf Bonaire weten er veel zin in te hebben: “De spirit is terug. Het Soulshow virus sloeg weer toe hier op Bonaire. De Curaçaose buren van Paradise FM klopten op het juiste moment aan. Hartstikke leuk dat de Soulshow na zoveel jaar nog steeds op de kaart staat – internationaal nog wel. Lijkt me geweldig om binnenkort op Curaçao ook weer een Soulshow party te draaien!” Maat presenteert de Soulshow samen met de op Bonaire bekende DJ Annemiek, die onlangs nog te zien was in het Nederlandse televisieprogramma ‘Het mooiste meisje van de klas’.

De Soulshow was de afgelopen decennia te horen op Radio Noordzee, TROS Hilversum 3, Radio 10, Radio 538, Arrow Jazz en Radio Veronica. In 2006 kreeg presentator Ferry Maat een Gouden Harp ‘oeuvreprijs’, een jaar later kreeg hij de Marconi-oeuvreprijs, de belangrijkste prijs in radioland. In 2008 werd Maat Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Foto: EenVandaag