Angelo Wensing (27) vertrekt na een jaar weer bij Dolfijn FM. De dj presenteerde sinds vorig jaar de middagshow op de Nederlandstalige zender op Curaçao. “Ik voel dat het tijd is”, schrijft hij op sociale media. “Terug naar vrienden, familie, de regen maar ook de toekomst. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring uit deze schitterende jaren mee te nemen naar Nederland. Eind september vlieg ik terug.”

De dj begon op het eiland bij HITradio 915, dat onderdeel is van Paradise FM. Vorig jaar stapte hij over naar Dolfijn FM. “Ik ben ontzettend trots op deze leerzame periode, nu is het tijd om terug te gaan naar Nederland. Daarom heb ik onlangs mijn contract bij Dolfijn FM opgezegd.” Voordat hij naar Curaçao ging, was Wensing behalve bij Talpa’s XM ook te horen bij de streekomroep ZO!34 uit Emmen en runde hij zijn eigen evenementenbureau.

Hij gaat niet terug naar Nederland vanwege een nieuwe baan. “Wat ik nu ga doen? Geen idee! Spannend, dat zeker! Ik sta open voor nieuwe klussen.” Dolfijn FM is ondertussen op zoek naar een nieuwe dj.