Anton van Lieshout werkt sinds deze week weer bij SLAM!. Hij vertrok eind vorig jaar als station director bij de jongerenzender, omdat hij een betere balans tussen zijn werk en privéleven wilde. Een half jaar na dato is hij weer terug, dit keer als interim hoofd van de muziekafdeling. “Er staat geen specifieke periode voor. We starten nu en gaan voor goud”, laat Anton weten aan deze website.

Anton werd gevraagd voor de baan door Martijn Zuurveen, de huidige station director van de RadioCorp-zenders SLAM! en 100% NL. “Werken met Martijn heb ik altijd als zeer plezier ervaren, we vullen elkaar goed aan en dus kon ik niet anders dan op zijn uitnodiging ingaan”, aldus Anton.

Hij vervolgt: “Ik ben eind december weggegaan omdat ik vader ging worden en aan een betere work/life balance wilde gaan werken. Ondertussen ben ik vader van een prachtige dochter, heb ik een podcastserie gemaakt over ondernemerschap en kwam kortgeleden de vraag van Martijn Zuurveen of ik aan de slag wilde als music director, ad interim.”

Foto: RadioCorp