SLAM! brengt vandaag naar buiten dat Anton van Lieshout vertrekt als station director van SLAM!. Zijn taken worden ad interim overgenomen door Martijn Zuurveen, die dit combineert als station director van 100% NL.

Anton van Lieshout was sinds mei 2017 werkzaam bij SLAM! als station director. Hij wil een betere balans tussen werk en privé. “Na bijna drie jaar gebouwd te hebben aan de herpositionering van SLAM!, waar je bij een radiostation 24/7 mee bezig bent, kies ik komend jaar voor een betere balans tussen werk en privé.” Zo laat Anton in een reactie weten. “Ik word binnenkort vader, en trots als ik ben wil ik die eerste periode vol overgave beleven. Ik kijk tevreden terug op een periode vol nieuwe radioprogramma’s en geweldige talenten. Uiteraard blijf ik SLAM! altijd met een schuin oog volgen!”

“We willen Anton namens heel RadioCorp bedanken voor zijn tomeloze inzet. Anton heeft zichzelf laten zien als een bevlogen collega met een passie voor het radiovak”, vertelt Carlo de Boer, algemeen directeur RadioCorp. “We hebben alle vertrouwen in Martijn Zuurveen, met zijn brede ervaring voelt hij goed aan wat SLAM! nodig heeft. In de tussentijd gaan we op zoek naar een geschikte opvolger.”