Home Landelijke radio Radio 538 Anoûl Hendriks en Chantal Hutten nieuw in de nacht op 538

Anoûl Hendriks en Chantal Hutten nieuw in de nacht op 538

Anoûl Hendriks moet stoppen bij 3FM als nacht-dj

Radio 538 gooit zijn nachtprogrammering om. Anoûl Hendriks en Chantal Hutten zijn vanaf komende week afwisselend te horen tussen 02:00 en 04:00 uur. De andere nachtjocks zijn voortaan te horen op andere tijdstippen. Dimitris Kops heeft geen plek meer in de programmering.

In de nieuwe nachtprogrammering gaat Radio 538 terug naar blokken van twee uur. Om middernacht zijn op werkdagen afwisselend Edwin Noorlander en Barend van Deelen te horen. Anoûl Hendriks is nieuw op maandag tot en met woensdagnacht tussen 02:00 en 04:00 uur; vannacht is dus zijn eerste uitzending. Chantal Hutten vult op donderdag en vrijdag het tijdslot.

Bas Menting is voortaan de eerste vier nachten van de week van 04:00 tot 06:00 uur te horen. Desmond Baidjoe zal de andere nachten voor zijn rekening nemen vanaf 04:00 uur (in het weekend tot 08:00 uur).

Nieuwe dj’s

Anoûl Hendriks is afkomstig van NPO 3FM. Hij was vanaf het voorjaar van 2016 te horen in de nacht, maar moest het opleidingstraject afgelopen voorjaar verlaten. Hij kreeg vervolgens een plek in het opleidingstraject van Talpa Radio en krijgt nu dus een plek op Radio 538.

Chantal Hutten deed eerder mee aan het Q-College van Q-music en liep stage bij De Avondploeg. Ook maakte ze een tijd lang een programma op Unity FM en Crush Radio. Tegenwoordig zit Hutten in het opleidingstraject van Talpa Radio en werkt ze al als producer bij Radio 538. Ze is de eerste vrouwelijke dj sinds lange tijd die op de zender te horen zal zijn.

Dimitris Kops, die niet meer terugkeert in de programmering, was sinds twee jaar te horen in de nacht. Daarvoor werkte hij bij SLAM! en Qmusic. Radio 538 laat weten dat Kops wel in dienst blijft. “Dimitris zal onderdeel blijven uitmaken van het radioteam”, aldus een woordvoerder.

Foto: BNN/3FM