Home Landelijke radio Anoûl Hendriks weg bij 3FM

Anoûl Hendriks weg bij 3FM

Anoûl Hendriks moet stoppen bij 3FM als nacht-dj

Anoûl Hendriks maakt komende dinsdag op woensdagnacht zijn laatste nachtprogramma voor NPO 3FM. Hij moet plaats maken voor andere talenten. “Na dik een jaar hebben zowel BNN/VARA als de andere ‘bazen’ andere plannen met de uren en zal ik na volgende week moeten wijken”, zo zegt de dj uit Nijmegen.

Anoûl Hendriks begon bij de lokale omroep N1 in Nijmegen. Daar werd hij in 2014 genomineerd voor een OLON Award in de categorie ‘presentatie talent’. Rein van Haaren en Luuk van den Braak van GLOW FM wonnen toen uiteindelijk.

Rob Stenders

Door Rob Stenders werd Anoûl naar KX Radio gehaald. Daarnaast deed hij de BNN University. Daardoor kwam hij ook met 3FM in aanraking.

Hij hoopt nu elders verder te gaan. “Het is klote, verwarrend, maar deze situatie is het beste te pimpen door ergens anders VOL mijn tanden in te zetten. Ik kijk uit naar de toekomst, dat doe ik echt en wellicht is dat een plek waar ik nét iets vaker Taylor Swift kan draaien. Dankjewel voor al jouw support in mijn 3FM-tijd! Kan niet wachten om dat mee te nemen naar een nieuwe plek.”

Matthieu Schotvanger is de opvolger van Anoûl Hendriks in de nachtprogrammering van 3FM. Hij komt van Wild FM Hitradio waar hij dagelijks de middagshow maakt. Daarnaast werkt hij bij de Ziggo Dome. Afgelopen week mocht hij al invallen bij 3FM.

Foto: BNN/3FM

Vorig artikelMarc Visch nieuwe directeur-bestuurder van NLPO
Volgend artikelOud-NOS correspondent Mustapha Oukbih overleden