Wilfred Genee en Giel Beelen wisselen in de week van maandag 7 oktober van tijdslot op Radio Veronica. Wilfred gaat de ochtenduren presenteren, Giel de middagshow. Ook de sidekicks, nieuwslezers en vormgeving van de programma’s verhuizen mee. De Radio Veronica-dj’s zeggen met de wisseling van tijdslot ‘op ludieke wijze promotie te willen maken voor elkaars radioprogramma’s’.

“Als radiomaker gun ik Wilfred met liefde even de magie van een week ochtendradio. Dat is niet uit te leggen, maar moet je voelen”, aldus Giel. “Ik vind het zelf ook lachen om de mensen eens naar huis te brengen met de laatste nieuwtjes en de beste muziek. En natuurlijk lekker om even een paar dagen niet vroeg naar bed te hoeven.”

‘Bijzondere radio’

Wilfred Genee: “Volgens Niels en Rick is de ochtendshow de ultieme radiobeleving, zij kunnen het weten. Ik ben heel blij dat ik dit met het team van Veronica Inside een keer mag meemaken. En ik wil onze luisteraars in de middag trakteren op de bijzondere radio die in de ochtend te horen is.”

Giels nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers verhuist in de week van 7 oktober mee naar de middag. Celine Huijsmans, vaste nieuwslezer bij Wilfred Genee, wordt die week vervangen door Florentien Goedhart.

Foto: Radio Veronica – Remko Modderkolk