Home Landelijke radio Radio 538 Wietze de Jager droomt van eigen middagshow

Wietze de Jager droomt van eigen middagshow

Wietze de Jager

Wietze de Jagers grote droom is om een eigen middagshow te krijgen op de radio. Dat vertelt hij in het tv-programma ‘5 uur Live’. “Ik zou uiteindelijk heel graag nog een keer een middagshow willen maken. Maar dat is niet volgende week, ook niet over twee maanden, maar over jaren. Ik zou het heel tof vinden als ik dat ooit nog een keer mag proberen”, zei de 538-dj.

Wietze is sinds vorige maand te horen op Radio 538, waar hij iedere zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur een programma maakt. Daarvoor was hij jaren te horen in de ochtend op Qmusic. Mocht die eigen middagshow er niet komen, dan is dat volgens Wietze niet het einde van de wereld. “Ik geniet ook van het weekendprogramma op dit moment. Dat is heel politiek correct”, lacht hij.

Het programma op Radio 538 maakt Wietze samen met zijn ‘goede vriend’ Chris Bergström. “Hij was ook getuige op mijn bruiloft, dus hij staat heel dicht bij me. Als hij me nou ook nog eens naait… dat gaat in elk geval niet gebeuren”, aldus Wietze, refererend aan zijn breuk met Mattie Valk.

Foto: Qmusic