Home NPO 3FM 3FM Serious Request Weer 3 dj’s in Glazen Huis van 3FM

Weer 3 dj’s in Glazen Huis van 3FM

Het Glazen Huis van NPO 3FM telt dit jaar weer drie dj’s. Vorig jaar namen voor het eerst in de geschiedenis van het evenement niet drie, maar twee dj’s plaats in het huis. Die trend wordt echter niet doorgezet. Aankomende donderdag wordt in de middagshow van Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen bekend welke drie dj’s dit jaar de uitverkorenen zijn.

3FM Serious Request 2017 vindt plaats op het Marktplein in Apeldoorn. 3FM breekt dit jaar voor het eerst met de traditie om het eindfeest op een ander plein te houden dan het plein waar het Glazen Huis staat. Zowel het Glazen Huis als het eindfeest worden in december op het Marktplein in Apeldoorn gehouden.

Onder de slogan ‘Breng ze weer samen’ halen drie 3FM-dj’s in de week voor Kerst geld op waarmee Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen opsporen, het contact met hun familie herstellen en hen weer thuis brengen.

Geschiedenis

Het Glazen Huis van 3FM bestaat al sinds 2004. Onder meer Giel Beelen en Gerard Ekdom verwierven grote bekendheid door hun frequente deelname aan het jaarlijkse evenement.

De 2012-editie in Enschede leverde met 13.839.731 euro het grootste bedrag op in de geschiedenis van het Glazen Huis. Bovendien was de editie in de Twentse stad de best beluisterde Serious Request ooit: de zender behaalde een marktaandeel van 12,1%. Ter vergelijking: in de meest recente meetperiode zit 3FM op 4,3%.

Lees alles over 3FM Serious Request in ons speciale dossier

Foto: Raymond van Olphen | 3FM

Vorig artikelRoosmarijn: “Het is jarenlang te veel om grote dj-namen gegaan”
Volgend artikel“Ik mag weer de Ruud zijn van vroeger”