Home NPO 3FM 3FM Serious Request Vrijwilligers gezocht voor maandenlang promoten Serious Request 2017

Vrijwilligers gezocht voor maandenlang promoten Serious Request 2017

Serious Request 2016 in Breda

Het Rode Kruis is een campagne begonnen om vrijwilligers te werven voor 3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn. Het gaat om vrijwilligers die drie maanden lang hun steentje kunnen bijdragen in de periode voorafgaand aan het Glazen Huis, zo meldt De Stentor. De vrijwilligers kruipen in de rol van voorlichter en geven gastlessen en presentaties over het evenement. Dat doen ze bij scholen, bedrijven en verenigingen. De vrijwilligers krijgen daarbij begeleiding van medewerkers van het Rode Kruis.

“Met name in de laatste drie maanden van het jaar is er veel te doen”, meldt het Rode Kruis. De promotievrijwilligers die nu worden geworven, kunnen daar volgens de organisatie een belangrijke rol bij spelen. Het Glazen Huis staat eind dit jaar op het Marktplein in Apeldoorn.

Komende zomer wordt het goede doel van de 2017-editie bekend. In het najaar doet het Rode Kruis, net als voorgaande jaren, opnieuw een wervingsactie. Die wordt gehouden om vrijwilligers voor het evenement zelf te werven. Geïnteresseerd kunnen mailen naar 3fm@redcross.nl.

Foto: NPO