Home NPO 3FM 3FM Serious Request 3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn

3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn

3FM Serious Request

Het Glazen Huis van 3FM staat in 2017 in Apeldoorn. Dat maakte Michiel Veenstra zojuist bekend op 3FM. Het is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland staat. Naast Apeldoorn hadden ook Hilversum en een derde, nog onbekende stad, zich kandidaat gesteld. De inschrijvingstermijn voor steden om zich aan te melden voor het Glazen Huis, sloot begin augustus.

De bekendmaking van de stad voor Serious Request 2017 is maanden later dan de afgelopen jaren het geval was. Steden hoefden pas uiterlijk in de zomer hun plan in te leveren, voorgaande jaren sloot de inschrijving al eind februari. Reden voor het uitstel was de benoeming van de nieuwe zendermanager van 3FM.

“Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren!”, reageert zendermanager Basyl de Groot. “Ik ben opgegroeid in Doetinchem, dus ik weet hoe gul, trots en enthousiast de regio is en dat Gelderlanders als geen ander in staat zijn om veel mensen samen te brengen.”

2016-editie
3FM Serious Request wordt dit jaar voor de tweede keer in Breda gehouden. 3FM vraagt tijdens de 2016-editie onder de noemer ‘Laat ze niet stikken’ aandacht voor kinderen die sterven aan longontsteking.