Home Landelijke radio NPO Radio 2 NPO Radio 2 in actie voor KWF Kankerbestrijding

NPO Radio 2 in actie voor KWF Kankerbestrijding

Stationsinformatie van NPO Radio 2

NPO Radio 2 staat morgen tussen 6:00 uur en middernacht in het teken van de KWF Marathon tegen kanker. De hele dag gaan de dj’s op pad met de NPO Radio 2 Collectebus om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Vanuit de bus, die een aantal steden in Nederland aandoet, maken de radio-dj’s hun programma’s en zijn er optredens van artiesten als Krystl, Elske DeWall en Miss Montréal. De NPO Radio 2 Collectebus start vanaf de studio in Hilversum en eindigt ’s avonds in Alkmaar waar ook de tv-uitzending Marathon tegen kanker wordt uitgezonden.

NPO Radio 2 Collectebus

’s Ochtends om 6.00 uur start Gerard Ekdom met de Collectebus in Hilversum, en rijdt hij via Leiden CS naar het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam waar hij aanwezig is bij de start van de KWF Wandelmarathon. Evelien de Bruijn loopt samen met paralympisch kampioen snowboarden Bibian Mentel, die de wandelmarathon op haar prothese loopt, mee en doet de hele dag live verslag van deze tocht. Daarna doet de Collectebus nog Gouda, Haarlem en Alkmaar aan.

Luisteraars kunnen nu al via de website en de Radio 2 app een plaat doneren voor KWF. Mensen die een plaat aanvragen kunnen een motivatie achterlaten. Deze platencollectie voor de Marathon tegen kanker wordt woensdag de hele dag gedraaid.

Vorig artikelRick van Velthuysen maakt ochtendshow op Traffic Radio
Volgend artikelVrijwilligers gezocht voor maandenlang promoten Serious Request 2017