De ochtendshow van Radio Veronica de eigen naam gewijzigd. De radiovariant van ‘Veronica Inside’ heet vanaf nu de ‘Veronica Inside Ochtendshow’. Presentator Wilfred Genee, sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen willen zich met deze wijziging opnieuw kwalificeren voor de Gouden RadioRing.

Afgelopen jaar won de show de prijs voor het beste radioprogramma. Vanwege deze winst en de regelementen mag Veronica Inside in de huidige vorm niet opnieuw deelnemen, waarna het team besloot de naam te veranderen.

In de januari werd de toen nog middagshow ‘Veronica Inside’ van Wilfred Genee op Radio Veronica bekroond tot het beste radioprogramma van 2019. Vorige maand verhuisde de middagshow naar de ochtenduren.

RadioRing

“Begin van het jaar hebben we de Gouden RadioRing gewonnen en volgens de regels mag je die niet meerdere keren achter elkaar winnen, als je dezelfde naam hebt of hetzelfde programma”, legt sidekick Rick Romijn uit.

“Wij zijn natuurlijk van de middag naar de ochtend gegaan, dus in principe zijn wij een ander programma, maar dat mag niet. Dus je moet toch een andere naam hebben. Wij hebben daarom besloten de naam van het programma te veranderen.”

Foto: Radio Veronica | William Rutten

Vorig artikelDrietal gaat dagelijks nachtprogramma van Radio 1 presenteren
Volgend artikelZondagprogramma Radio 2 gaat ‘De Kloosteravond’ heten