Home Landelijke radio TMF en FunX wisselen presentatoren uit

TMF en FunX wisselen presentatoren uit


FunX en TMF gaan de komende vier weken presentatoren uitwisselen. De TMF vj’s Veronica en Tess zijn vanaf komende dinsdag te beluisteren in de ochtendshow ‘Start’ samen met dj Fernando. Komende week bijt Veronica de spits af, de week daarna wordt Fernando in Start bijgestaan door vj Tess.

Daarnaast is Fernando wekelijks te zien als side-kick in het TMF-programma ‘Kijk Dit Nou’. Ook presenteert hij ‘TMF Pure’ en in ‘TMF Serveert’ kondigt hij zijn vijf favoriete tracks aan.

“De drie presentatoren hebben eerder al met elkaar kennis gemaakt”, meldt FunX. “Tess was te gast bij Fernando in de studio en dit bleek zo leuk dat een herhaling onvermijdelijk was. Zowel de meiden van TMF als Fernando zijn dagelijks bezig met de ins en outs van de muziekindustrie. In deze weken laten ze zien dat ze zich thuis voelen op zowel tv als radio.”

“Wat veel mensen niet weten is dat ik iedere dag wakker wordt met Fernando”, zegt VJ Veronica. “Maar dan natuurlijk in de auto op de radio! Nu krijg ik zelf de kans Nederland wakker te maken. Dat geeft natuurlijk een kick! Laten we hopen dat de mensen net zo blij worden van mij, als ik van Fernando!”

Tess: “Super vet dat we als side-kick bij Fernando mogen aanschuiven! Toen ik eerder met hem in de studio zat was het erg gezellig en ik kijk dan ook enorm uit naar onze nieuwe samenwerking!”

Ook Fernando heeft er zin in. “Het wordt een unieke uitwisseling van televisie en radio. Met de passie van Veronica, het enthousiasme van Tess en mijn drive voor muziek wordt het zoetigheid voor je oren én ogen!”