Home Landelijke radio SLAM! organiseert speciale mixmarathon voor KWF

SLAM! organiseert speciale mixmarathon voor KWF

SLAM!

Net als NPO Radio 2 zet ook SLAM! zich in voor KWF Kankerbestrijding. De jongerenzender staat aanstaande vrijdag van 12:00 uur tot 19:00 uur volledig in het teken van de ‘SLAM! MixMarathon voor de KWF Marathonweken’. De actie is een initiatief van acteur en dj Ruud Feltkamp en SLAM!.

“SLAM! wil op deze manier het KWF en de KWF Marathonweken steunen en het goede doel onder de aandacht brengen bij de luisteraars”, aldus de zender. Doneren en aanvragen kan via de sms door ‘SLAM’ en het nummer dat de luisteraar wil horen, te sms’en naar 4333. De sms-kosten van 3 euro komen ten goede aan KWF.

“Ik ben zo trots op deze actie: de top van de Nederlandse dj’s zet zich op SLAM! met mij in voor KWF Kankerbestrijding, met datgene waar ze van houden: muziek”, aldus Ruud Feltkamp. 1 op de 3 mensen krijgt te maken met kanker en ik hoop met deze marathon jongeren bekend te maken met KWF.”

Feltkamp sluit vrijdag de marathon af: hij is tussen 18:00 en 19:00 uur live te horen met zijn eigen mix. Eerder vrijdag zullen onder meer dj’s Kris Kross Amsterdam en The Him hun mix ten gehore brengen op de jongerenzender.

SLAM! zendt sinds april vorig jaar iedere vrijdag alleen nog maar mixen uit van dj’s. Dat doet de zender onder noemer ‘Mix Marathon’.

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.