Home Landelijke radio Sky Radio brengt twee kerstsingles uit

Sky Radio brengt twee kerstsingles uit


Vanwege het tekort aan nieuwe kerstmuziek heeft Sky Radio afgelopen zomer Trijntje Oosterhuis en Do gestrikt om voor het station een kerstsingle op te nemen. Beide dames zijn de studio in gegaan en hebben allebei een nummer opgenomen.

Trijntje Oosterhuis heeft het nummer 'Merry Christmas Baby' opgenomen, een samenwerking met de saxofoniste Candy Dulfer. De tweede track op de single, afkomstig van Do, is 'Everyday Is Christmas'. Naast de twee liedjes is als bonus track op de cd een videoclip van de nieuwe kerst commercial van Sky Radio toegevoegd.

Machiel Hofman, verantwoordelijk voor de kerstsingle bij Sky Radio laat weten wat de doelstelling van het project is. "Sky Radio is vorig jaar regelmatig in het nieuws geweest omdat wij van mening waren dat er te weinig nieuwe kerstmuziek werd uitgebracht. Om onze luisteraars nieuwe muziek te kunnen bieden, hebben we dit jaar zelf de beste zangeressen van Nederland benaderd om een kerstnummer te schrijven. We zijn erg trots op het resultaat en blij met deze aanwinsten! De kerstmuziek op Sky Radio zal dit jaar weer een nieuwe muzikale impuls krijgen".

Naast de kerstsingle zal Do ook een speciaal kerstconcert geven voor de Sky Radio-luisteraars. Dit zal gedaan worden op 23 december in 'In Helder', het grandcafe van Sky Radio. De kerstnummers van Trijntje Oosterhuis en Do zijn vanaf vandaag te horen op Sky Radio en zijn vanaf 10 december verkrijgbaar in de winkel.