Sandra Schuurhof wordt de nieuwslezer in de middagshow van Coen en Sander op Radio 538. Vanaf 10 maart is zij vast onderdeel van ‘De Coen en Sander Show’ op vrijdagmiddag. Sandra combineert haar nieuwe rol bij Radio 538 met haar werkzaamheden als koningshuisdeskundige en presentatrice van onder andere Hart van Nederland.

”Ik vind het een hele eer dat ik deel uit ga maken van De Coen en Sander Show en dat ik in de voetsporen ga treden van Jo van Egmond”, zegt Sandra. “Ik heb er zin in.” Schuurhof was lang verslaggever van RTL Nieuws en werd later koningshuisdeskundige van RTL Boulevard. Daarna stapte ze over naar SBS6.

Sander: ”Ik ben ontzettend blij met Sandra, omdat ik het een kundige en goede nieuwslezer vind. En bovenal een sprankelende persoonlijkheid. Dat is precies wat goed past bij De Coen en Sander Show.” Coen vult aan: ”Ik ben blij dat er aan onze show een vleugje Haagse branie wordt toegevoegd.”

Coen en Sander Show

Vorig jaar stopte de dagelijkse editie van de Coen en Sander Show en bleef alleen de vrijdagmiddag over. Voor vaste nieuwslezer Jo van Egmond was dat de reden om naar Radio 1 over te stappen.

Foto: De Coen en Sander Show