Home Landelijke radio Rob van Someren verlengt contract bij Radio 10

Rob van Someren verlengt contract bij Radio 10

Rob van Someren blijft voorlopig te horen bij Radio 10. De dj heeft zijn contract verlengd bij de zender. Voor hoe lang is niet bekendgemaakt.

“Ik ben hartstikke blij, voor mijzelf maar ook voor onze luisteraars!”, zegt de middag-dj. “Radio 10 is natuurlijk een geweldig radiostation om naar te luisteren, maar het is ook heerlijk om er te werken. Je kunt onmogelijk iedere werkdag een vrolijk programma maken als je het niet naar je zin hebt. Top dat we met Somertijd een bijdrage kunnen blijven leveren aan het succes van Radio 10.”

Radio 10 is onderdeel van Talpa Radio. Volgens Directeur Dave Minneboo van Talpa maakt Rob van Someren een uniek programma. “Met Somertijd is het altijd lachen in de avondspits, het is zo’n programma waarvoor je langer in de auto blijft zitten om nog even door te luisteren. Het bereik van Somertijd is sinds de eerste uitzending op Radio 10 gestegen met 23 procent, het programma bereikt wekelijks ruim 800.000 unieke luisteraars. We zijn dan ook erg blij dat luisteraars van Radio 10 in de middag kunnen blijven genieten van Somertijd.”

Rob van Someren is sinds januari 2015 te horen op Radio 10. Hij zei eerder al erg tevreden te zijn bij het radiostation.

Vorig artikelGerard Ekdom exact 25 jaar in het vak
Volgend artikelRADIONL start zender voor kinderen in Brabant