Home Landelijke radio Rechtszaak Lex Harding tegen Ruud Hendriks van de baan

Rechtszaak Lex Harding tegen Ruud Hendriks van de baan

Update 19:55 uur

De rechtszaak die Lex Harding aankondigde tegen Ruud Hendriks te voeren is van de baan. “Ruud Hendriks heeft hedenmorgen een lening van tussen de 900.000 en 1 miljoen euro betaald. Een door mij aangespannen kort geding tegen Hendriks is daarmee van de baan”, zo zegt hij tegenover DutchMedia. Hendriks bevestigt die betaling, maar zegt tegelijkertijd nooit een dagvaardig te hebben verkregen.

Vanmorgen werd bekend dat Lex Harding bijna een miljoen euro eiste van Ruud Hendriks voor een inverstering in hun gezamelijk bedrijf 2Hmedia. Omdat Hendriks weigerde te betalen zou er donderdag een kort geding zijn. Die is nu van de baan.

Afgelopen zomer legde Harding 2,75 miljoen in om het van ID&T overgenomen Slam!FM een financiële injectie te geven. Ruud Hendriks en Marcel Dijkhuizen zouden begin 2007 hun deel hiervan betalen. Hendriks weigert dat nu, omdat Harding onrechtmatig zou hebben gehandeld bij een emissie van de aandelen van Slam!FM. Maar de zakenman legt deze beschuldigingen naast zich neer.

Eerder al had Hendriks een zaak aangespannen, maar deze ging op het laatste moment ook niet door. Insiders beweren dat Hendriks toen ‘geen zaak’ had tegen Harding.

Vorig artikelRadiostations pakken uit op Valentijnsdag 2007
Volgend artikelOmroep Brabant vijf dagen in carnavalsstemming