Op Radio4All is wekelijks een erotisch programma te horen, op maandagavond. Tussen 22:00 en 00:00 uur maakt Antoinette van der Weerdt ‘Met Antoinette naar Bed’. “Denk aan een moderne versie van ‘Candlelight’, maar dan in een stripclub”, zo omschrijft ze het programma.

De radiomaakster begon bij de KRO-NCRV Radioschool en werkte daarna als producer bij de NTR en KRO-NCRV, onder andere op NPO Radio 1. Ze maakte ook programma’s bij Kermis FM.

In het nieuwe programma “kun je twee uur lang genieten van sensuele geluiden en erotische verhalen”, aldus Van der Weerdt. Relatietherapeut Rosa-Lin Meijer beantwoordt ook vragen.

Radio4All

Radio4All haalde afgelopen zomer een landelijke FM-frequentie binnen. Het nieuwe radiostation zal een mix van veel programma’s worden. “Dinsdagavond kan er een rockprogramma worden uitgezonden en woensdag bijvoorbeeld hiphop”, aldus Giel onlangs. Vorige week startte er een programma over de regenboogcommunity en Prem Radhakishun maakt een dagelijks programma vanuit de studio in Haarlem.