Home Landelijke radio Radio Decibel gooit programmering om

Radio Decibel gooit programmering om

Radio Decibel start op maandag 6 april met een nieuwe programmering. "Naast een groot aantal wijzigingen blijven de speerpunten uit de huidige programmering gehandhaafd. Zo blijft Edwin Diergaarde iedere werkdag tussen 13:00 en 16:00 uur te horen met ‘Dier op Decibel’ en zal Barry Brand de middagshow voor zijn rekening blijven nemen van 16:00 tot 19:00 uur."

De ochtendshow ‘DagStart’ begint vanaf 6 april een uur eerder. "Demi, Hans en Bart hebben dit uur gebombardeerd tot ‘Voordat De DagStart’." Daarnaast krijgt Eline La Croix een programma tussen 10:00 en 13:00 uur. Eerder werkte zij onder andere voor 3FM en 100%NL.

Ook de avondprogrammering wordt grotendeels horizontaal. Barend van Deelen is van maandag tot en met vrijdag te horen van 19:00 tot 21:00 uur.

In het weekend is er voortaan veel dance te horen op Radio Decibel. "Het station is dan ook trots op het weekend dat op het gebied van de dancemuziek zal worden verzorgd door bekende namen als EdwinDiergaarde (Ministry Of Beats), Peter Gelderblom (Revolution) en Jodee Kitch & MC Pryme (Fette Sjit)."

Nieuw in de weekendprogrammering zijn Ruud Hendriks, die met zijn vernieuwende show Nightz Of Dance van 23:00 tot 01:00 uur het weekend zal afsluiten, én Martin Pieters. Deze laatste mixt op vrijdagavond van 21:00 tot 24:00 uur hits aan elkaar in de ‘WeekendMix’.

Jonge talenten als Stas Swaczyna, Michael Blijleven, Ruud Wessels en Sander Schrik zullen het Decibel Weekend voor de rest voor hun rekening nemen.